ouderbegeleiding


Heb je behoefte aan een gesprek over de uitdagingen die je tegenkomt bij de opvoeding van je kind? En wat dat wellicht in jouzelf raakt… Wil je het gedrag van je kind beter begrijpen? Zit je soms met de handen in het haar omdat het constructief omgaan met de gedachtenwereld, intensiteit, sensitiviteit of eigen wijsheid niet zo vanzelf gaat? Dacht je dat je het ouderschap wel onder de knie had, maar loopt met dit kind ineens alles anders? Wil je uitwisselen over de afstemming met school en hulp bij het formuleren van wat je kind nou eigenlijk precies nodig heeft? Wees welkom!


Wil je je kind optimaal helpen om zichzelf te worden, dan kijk ik graag met je mee. Ik wil jullie begeleiden om de begaafdheid beter te begrijpen, zodat je een blijvende steunpilaar kunt zijn in de ontwikkeling van je kind.


Ik ben geen psycholoog of coach, maar wel een betrokken en ervaren plusklasleerkracht, door de wol geverfde ouder en ervaringsdeskundige met empathische oren, vindingrijke geest, humor en een groot hart voor deze kinderen én hun ouders.


Praktisch

Het oudergesprek duurt een uur. Een oudergesprek kan online plaatsvinden (ik stuur je een link voor een Teamsmeeting) of bij jullie thuis. Het kind zelf is hier niet bij. Je kunt als je wilt van te voren je vragen doorgeven. Vaak is het zinvol om na een tijdje nog eens af te spreken.

Tarief: € 50 per uur + reistijd en 21 % btw.

 

Huisbezoek

Ik bied ook huisbezoeken aan. Dan kom ik bij jullie thuis met je kind praten en spelen en met hem/haar en jullie bespreken waar jullie tegenaan lopen en hoe je thuis mogelijk nog meer bedding kunt geven aan de begaafdheid van je kind. Een huisbezoek duurt 1 uur.

Tarief: € 50 per uur + reistijd en 21 % btw